Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)38g15kcal0.6g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g1.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g24g10kcal0.3g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g120kcal9g11.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko156g60kcal4.5g5.7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal2.3g2.9g1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.6g1.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934