Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g37g118kcal5.1g21.3g1.2g3g
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Maito, Kevyt37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa74g221kcal16.9g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g816kcal47.4g51.6g46.2g6.2g
Valittu annoskoko156g408kcal23.7g25.8g23.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g204kcal11.9g12.9g11.6g1.6g
Arvot/100g100g261kcal15.2g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281336