Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali87g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 35g77kcal6.1g0g5.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g11g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Aurajuusto6.9g24kcal1.4g0g2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g17g59kcal0.3g0.5g6.1g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g364kcal18g8.6g28.4g3.6g
Valittu annoskoko156g182kcal9g4.3g14.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal4.5g2.2g7.1g0.9g
Arvot/100g100g117kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072