Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 29g24kcal0.5g4.9g0g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Selleri, annos 50g5.8g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g15g18kcal0.5g0.5g1.5g0g
Herne 12g8.1kcal0.6g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g134kcal4.2g19.6g3.2g3.8g
Valittu annoskoko156g67kcal2.1g9.8g1.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal1.1g4.9g0.8g1g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644