Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Vehnänalkiopasta plus (torino)23g84kcal4g15.7g0.5g0.8g
Maissi (makea), Rainbow23g19kcal0.5g3g0.2g0.9g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen20g16kcal0.1g4.1g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss23g12kcal1.3g1.2g0.1g0.7g
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)11g12kcal2.7g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g7.8g14kcal0.1g1.3g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g340kcal17.8g55.6g3.6g6.4g
Valittu annoskoko156g170kcal8.9g27.8g1.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal4.5g13.9g0.9g1.6g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=28376