Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keskiarvo 27g7.6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)41g50kcal0.9g11.2g0.1g0.3g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )31g43kcal4g2g2.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)25g41kcal6.2g0.2g1.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g17g22kcal0.5g0.3g2g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka8.3g32kcal2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g395kcal27.8g30.6g17g1.8g
Valittu annoskoko156g197kcal13.9g15.3g8.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal7g7.7g4.3g0.5g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887