Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]10g34kcal1.2g0g3.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g405kcal8.6g6.2g38.4g1.8g
Valittu annoskoko156g202kcal4.3g3.1g19.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal2.2g1.6g9.6g0.5g
Arvot/100g100g129kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412