Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal2g0.1g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl12g41kcal0.2g0.4g4.2g0g
Kaurahiutale 6g23kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Atria kevyt jauheliha105g179kcal20g0g10.5g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g15g50kcal2.4g0.8g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g629kcal51g9.4g41.6g1.2g
Valittu annoskoko156g315kcal25.5g4.7g20.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g157kcal12.8g2.4g10.4g0.3g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203