PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 89g34kcal0.2g6.2g0.1g3g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g9g51kcal0g0g5.6g0g
Maito, Kevyt6g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g457kcal10g62g16.6g7.2g
Valittu annoskoko156g228kcal5g31g8.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal2.5g15.5g4.2g1.8g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.8g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219