Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g93g32kcal2.3g3.2g0g2.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g74kcal5g0g5.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.7g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g256kcal15.8g14.6g11.8g5.6g
Valittu annoskoko156g128kcal7.9g7.3g5.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4g3.7g3g1.4g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493