Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%40g68kcal8g0g4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g72g117kcal6.1g8.7g5.7g3.4g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g40g48kcal0.9g1.9g4g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g537kcal30g21.2g35.4g6.8g
Valittu annoskoko156g268kcal15g10.6g17.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal7.5g5.3g8.9g1.7g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257