Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Taloussuklaa, Fazer33g168kcal1.3g18.2g9.8g1.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g13g73kcal1.1g7.2g4.4g0g
Vispikerma Flora 20%57g125kcal1.7g2.8g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g885kcal21.6g56.8g62.2g3.4g
Valittu annoskoko156g442kcal10.8g28.4g31.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g221kcal5.4g14.2g15.6g0.9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452