Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino33g113kcal7.7g17.7g1.2g2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 53g18kcal1.6g2.6g0.1g0g
Ketsuppi, Felix3.3g3kcal0g0.7g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.3g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.3g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g481kcal38.8g45.6g15.4g4.6g
Valittu annoskoko156g241kcal19.4g22.8g7.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal9.7g11.4g3.9g1.2g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649