Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste17g125kcal0g0g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Flora Vanilla 12%17g32kcal0.8g2.7g2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g14g76kcal1.1g7.4g4.6g0g
Mustikka metsä- 20g8.9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g993kcal20.2g115.8g48g4.4g
Valittu annoskoko156g497kcal10.1g57.9g24g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g248kcal5.1g29g12g1.1g
Arvot/100g100g318kcal6.5g37g15.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197