Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g38g50kcal3.3g6.8g1g1.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)52g18kcal0.5g3.6g0.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g14g54kcal0.3g0.3g5.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki28g22kcal3.6g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g471kcal16g24.4g34.8g5g
Valittu annoskoko156g236kcal8g12.2g17.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal4g6.1g8.7g1.3g
Arvot/100g100g151kcal5.1g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143