Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.4g16kcal0g0g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g8.2g6.5kcal1.6g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Oltermanni 17%17g45kcal5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g394kcal28g38.6g13.4g1.6g
Valittu annoskoko156g197kcal14g19.3g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal7g9.7g3.4g0.4g
Arvot/100g100g126kcal9g12.3g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339