Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 99g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g7.9g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P28g17kcal0.3g1.3g1.1g0.2g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g4.3g15kcal0.5g2.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g131kcal4g16.6g4.6g2.8g
Valittu annoskoko156g65kcal2g8.3g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal1g4.2g1.2g0.7g
Arvot/100g100g42kcal1.3g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810