Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi97g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen26g36kcal4.9g0g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.7kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana keitetty8.1g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Ohrasuurimo 6.5g21kcal0.5g4.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g141kcal11.4g13.2g4g1.8g
Valittu annoskoko156g71kcal5.7g6.6g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal2.9g3.3g1g0.5g
Arvot/100g100g45kcal3.6g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422