Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)12g25kcal0.3g0.5g2.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g21g72kcal0.4g1.7g7.2g0g
Mansikka 18g8.5kcal0.1g1.5g0g0.3g
Banaani, kuorittu 25g22kcal0.3g4.5g0.1g0.4g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen37g22kcal0.1g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g538kcal9.4g68.8g24g2.6g
Valittu annoskoko156g269kcal4.7g34.4g12g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal2.4g17.2g6g0.7g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705