Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 12g66kcal0.1g0.1g7.3g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Grahamjauho 12g40kcal1.3g7.4g0.3g1.2g
Mustikka metsä- 49g22kcal0.2g3.1g0.3g1.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Rahka Milbona25g17kcal3g1g0g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g592kcal17g77.6g21.6g6.6g
Valittu annoskoko156g296kcal8.5g38.8g10.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g148kcal4.3g19.4g5.4g1.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163