Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g20g36kcal0.8g4.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g93kcal6g9.8g3.2g0g
Valittu annoskoko156g46kcal3g4.9g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g23kcal1.5g2.5g0.8g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334