Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl23g92kcal0g23g0g0g
Oivariini vähärasvainen7.7g42kcal0.1g0.1g4.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.8kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai22g79kcal2.7g15.9g0.5g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.6kcal0.8g1.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Perunajauho 1dl=70g2.3g7.7kcal0g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g594kcal13.6g91.6g18.6g2.4g
Valittu annoskoko156g297kcal6.8g45.8g9.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g149kcal3.4g22.9g4.7g0.6g
Arvot/100g100g190kcal4.4g29.3g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624