JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 121g151kcal25.4g0g5.4g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g18g40kcal5.6g0.1g1.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g6.6g26kcal2.1g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g450kcal67g3g18.6g0.4g
Valittu annoskoko156g225kcal33.5g1.5g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal16.8g0.8g4.7g0.1g
Arvot/100g100g144kcal21.4g1g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642