Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa52g8.8kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Sipuli, paistettu 10g11kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 26g77kcal4.7g0.3g6.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.2g24kcal1.8g0g1.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 26g36kcal4.9g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g366kcal24g7.2g27g2.2g
Valittu annoskoko156g183kcal12g3.6g13.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal6g1.8g6.8g0.6g
Arvot/100g100g117kcal7.7g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945