Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa50g8.6kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Purjosipuli 27g6.1kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.2g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g132kcal2.6g8.4g9.6g3.4g
Valittu annoskoko156g66kcal1.3g4.2g4.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal0.7g2.1g2.4g0.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665