Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 11g3.6kcal0.3g0.5g0g0g
Maito rasvaton 200ml11g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Mustikka metsä- 26g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Raparperi 19g6.4kcal0.1g1g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g5.3g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g772kcal12.2g110.4g28.8g4.8g
Valittu annoskoko156g386kcal6.1g55.2g14.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g193kcal3.1g27.6g7.2g1.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.3g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678