Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 40g77kcal10.9g0g3.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 27g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kurkku, tuore24g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, tuore57g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Sinappi 3.8g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g202kcal23.8g7.6g8.2g2.8g
Valittu annoskoko156g101kcal11.9g3.8g4.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal6g1.9g2.1g0.7g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763