Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g53g75kcal8.5g1.3g3.9g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli27g48kcal1.8g1g4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g23g82kcal3g15.7g0.6g1.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g21g53kcal3.6g0g4.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g530kcal34.4g38.8g25.8g4.2g
Valittu annoskoko156g265kcal17.2g19.4g12.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal8.6g9.7g6.5g1.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116