Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g37g32kcal6.1g0.8g0.3g0g
Kvinoa, jyvät21g77kcal2.7g14.1g1.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Persilja 10g2.8kcal0.1g0.1g0g0.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g10g40kcal3.4g0g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.8kcal0.7g1g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g344kcal26.2g32.4g11.6g4.2g
Valittu annoskoko156g172kcal13.1g16.2g5.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal6.6g8.1g2.9g1.1g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.4g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395