Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia91g128kcal15.5g0g7.3g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)2.2g9kcal0.2g1.3g0.3g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g57g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g416kcal32.6g9.4g27.6g0g
Valittu annoskoko156g208kcal16.3g4.7g13.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal8.2g2.4g6.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435