Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.7g18.2g0.3g0.9g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g15g59kcal0g14.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi 14g98kcal0.2g0.1g11g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)11g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 43g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 27g16kcal2.7g0.8g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g10g40kcal0g9.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g687kcal14.6g95.8g25.4g4.6g
Valittu annoskoko156g344kcal7.3g47.9g12.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g172kcal3.7g24g6.4g1.2g
Arvot/100g100g220kcal4.7g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999