Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g47g10kcal0.6g1.4g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g15g6.1kcal0.2g1.2g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)21g21kcal4.9g0g0.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g12g21kcal0.9g0.6g1.7g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 59g64kcal2.3g11.6g0.7g1.1g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g275kcal17.8g29.6g8.8g2.2g
Valittu annoskoko156g137kcal8.9g14.8g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal4.5g7.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614