Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 91g26kcal0.9g4.2g0.3g1.6g
Juustoraaste emmental punaleima20g76kcal5.7g0g5.9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 6.5g17kcal1.8g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 39g129kcal0.8g1.2g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g497kcal18.4g10.8g42g3.2g
Valittu annoskoko156g248kcal9.2g5.4g21g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal4.6g2.7g10.5g0.8g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.5g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718