Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 20g107kcal0.1g0.1g12g0g
Maito,kevyt (valio) 100g20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Raparperi 24g8.1kcal0.2g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g798kcal15.6g113.2g30.2g3.4g
Valittu annoskoko156g399kcal7.8g56.6g15.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g200kcal3.9g28.3g7.6g0.9g
Arvot/100g100g255kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287