Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g15g27kcal0.4g1.2g2.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g37g62kcal7.3g0g3.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)38g133kcal4.9g26.5g0.7g1.2g
Plus maito (Valio), annos 100g7.6g3kcal0.4g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ingman Pohjanpoika juusto11g45kcal2.7g0.2g3.7g0g
Tomaatti, tuore15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi7.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g591kcal35g59g23.4g3.2g
Valittu annoskoko156g295kcal17.5g29.5g11.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g148kcal8.8g14.8g5.9g0.8g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445