Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g59kcal6.8g0g3.6g0g
Sipuli kuivattu 4.4g12kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g176kcal16.2g9.2g7.6g6.2g
Valittu annoskoko156g88kcal8.1g4.6g3.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal4.1g2.3g1.9g1.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987