Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g94g29kcal0.9g6.8g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g10g27kcal3.1g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g308kcal24g15g17.6g0.4g
Valittu annoskoko156g154kcal12g7.5g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal6g3.8g4.4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353