Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte38g18kcal0.2g4.2g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Leivinjauhe0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl30g112kcal3.6g22.3g0.6g1.1g
Kananmuna kuoreton15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri19g76kcal0g18.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen22g119kcal0.2g0.2g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g739kcal13.4g95.8g32.2g3g
Valittu annoskoko156g370kcal6.7g47.9g16.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal3.4g24g8.1g0.8g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983