Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 31g126kcal0g31.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)24g176kcal0.2g0.2g19.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.2g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.7g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)12g73kcal2.9g0.8g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1165kcal21g135.6g59.2g2.4g
Valittu annoskoko156g582kcal10.5g67.8g29.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g291kcal5.3g33.9g14.8g0.6g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.4g19g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928