Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 71g15kcal0.7g1.8g0.2g1.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper71g206kcal18.5g0g14.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g126kcal0g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g693kcal38.4g3.6g58.6g2.6g
Valittu annoskoko156g347kcal19.2g1.8g29.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g173kcal9.6g0.9g14.7g0.7g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.2g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672