Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 30g19kcal0.9g1.5g1.1g0g
Uudet perunat keitetty48g37kcal0.8g7.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.6g21kcal1.4g0g1.7g0g
Keräkaali, 100g12g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g175kcal7g22.4g5.8g2.8g
Valittu annoskoko156g88kcal3.5g11.2g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal1.8g5.6g1.5g0.7g
Arvot/100g100g56kcal2.2g7.2g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745