Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g42g72kcal8.1g0g4.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 42g14kcal0.5g2.3g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g189kcal17.8g6.4g9.2g2.8g
Valittu annoskoko156g94kcal8.9g3.2g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal4.5g1.6g2.3g0.7g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303