Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 101g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g34g105kcal6.7g0.7g8.4g0g
Oliiviöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g384kcal18.8g6.6g31g1.4g
Valittu annoskoko156g192kcal9.4g3.3g15.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal4.7g1.7g7.8g0.4g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g9.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301443