Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g85g332kcal5.1g26.2g23.1g11.6g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g8.5g34kcal0g7.3g0.4g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 2.9g6.6kcal0g1.6g0g0g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g801kcal10.6g81g47.4g25.2g
Valittu annoskoko156g400kcal5.3g40.5g23.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna78g200kcal2.7g20.3g11.9g6.3g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448