Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 68g153kcal4.6g27.6g1g7.5g
Voi 26g186kcal0.3g0.1g20.9g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 26g34kcal0.7g0.8g3.1g0g
Maustekurkku26g4.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g777kcal13.2g62g50.2g16.4g
Valittu annoskoko156g388kcal6.6g31g25.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna78g194kcal3.3g15.5g12.6g4.1g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534