Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 42g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 3.7g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 74g170kcal9.3g0.6g14.7g0g
Oliiviöljy 9g82kcal0g0g9.2g0g
Persilja 7.4g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g542kcal20g6.8g48g4g
Valittu annoskoko156g271kcal10g3.4g24g2g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal5g1.7g12g1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.2g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996