Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g41g32kcal0.9g0.2g3g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 27g33kcal0.9g1.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g166kcal5g9.4g11.6g1.2g
Valittu annoskoko156g83kcal2.5g4.7g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal1.3g2.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612