Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g50g65kcal8g0g3.7g0g
Maustekurkku23g3.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g7.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 29g86kcal0.4g1.8g8.6g0g
Kananmuna, keitetty 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g370kcal22.4g7g28g2g
Valittu annoskoko156g185kcal11.2g3.5g14g1g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal5.6g1.8g7g0.5g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.2g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780