Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g95kcal0.1g0.1g10.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g98g327kcal12.7g66.4g1.5g6.3g
Kanttarelli, tuore, annos 50g16g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g16g63kcal5.4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g984kcal37.2g134.6g33.2g14g
Valittu annoskoko156g492kcal18.6g67.3g16.6g7g
Annoskoko puolitettuna78g246kcal9.3g33.7g8.3g3.5g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43g10.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333