Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g77g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g94kcal2.4g10.8g4.4g5.4g
Valittu annoskoko156g47kcal1.2g5.4g2.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal0.6g2.7g1.1g1.4g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.5g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886